Flexfone
Flexfone er fremtidens teleløsning til erhverv.

Flexfone er en moderne telefonanlægsløsning med fuld integration til såvel mobil som Microsoft Teams

Flexfone fleksibilitet
Flexfone Mobilitet telefoni
Flexfone Funktioner
Flexfone opsætning
Flexfone overblik
Flexfone Kvalitet og stabilitet


Hvorfor vælge Flexfone?

Fordi at effektiv og gnidningsfri kommunikation er en vigtig del af næsten alle virksomheder, både internt medarbejderne imellem og eksternt når der skal etableres kontakt til kunder eller leverandører. Vores målsætning er at give adgang til og vedligeholde markedets bedste redskaber til at understøtte alle elementer og facetter af denne kommunikation.
Flexfone vil altid forsøge at imødekomme de nyeste teknologier og presse de tekniske grænser for, hvad en moderne mobil- og IP-telefoni platform kan levere. Hele arkitekturen bag og opbygningen omkring systemet er baseret på omfattende brugertests og mange års erfaring, hvorfor vi efterhånden kan garantere en helt unik bruger- og helhedsoplevelse.


4 grunde til at vælge Flexfone

1.  Hvis du ønsker at effektivisere kommunikationen i din virksomhed 
2.  Hvis du ønsker at nedbringe virksomhedens omkostninger 
3.  Hvis du vil have adgang til et væld af funktioner 
4.  Hvis du ønsker en fuld integration til mobiltelefoner

Flexfone
Flexfone er mere end bare et telefonanlæg
 
Flexfone tools
Et væld af funktioner

Alle behov der kan forbindes med at drive en effektiv og værdiskabende virksomheds- kommunikation bliver imødekommet, og flere til!
Eksempelvis omstillingsbord, telefonmøder, understøttelse af storskærm til callcentre, velkomsthilsener, telefonsvarer, "ring mig op"-funktion, URL-kald, nummervisning og meget mere.
Flexfone mobil
Mobil integration
Løsningen er fuldt ud integreret med mobiltelefoni, hvilket giver en langt større fleksibilitet, end teleløsninger der hidtil har kunnet leveres.
Det er virksomheders voksende behov for en større fleksibilitet, som har motiveret os til at lave denne integration.
Det bliver herved muligt at anvende mobiltelefonen til traditionelle funktioner som f.eks. kald til lokalnumre, viderestilling, optagelse af samtale, at logge sig på telefonkøer osv.
Kort fortalt er det nu muligt for medarbejderen at have sit telefonanlæg med på farten.
Flexfone kurve
Nem administration
Et brugervenligt interface giver dig adgang til et overblik over og en nem administration af bl.a. dine medarbejdere, telefonnumre og forbrug.
Et komplet selfcare kontrolpanel giver et overblik over alle virksomhedens telefoner, deres forbrug, fakturaer, indstillinger osv.
For at du hurtigt og nemt kan komme i gang, har vi udarbejdet omfattende vejledninger og demonstrationsvideoer til alle funktionerne.
Dertil får du adgang til et online administrationsinterface, hvorfra du hurtigt og let kan opsætte og tilpasse ting som telefonkøer, velkomsthilsener og åbningstider.
Flexfone kommunikation
Effektiv kommunikation

Flexfone giver virksomhedens medarbejdere et effektivt redskab til at optimere deres kommunikation både internt og til kunderne.
Medarbejderen har ikke længere behov for flere telefoner og mange forskellige telefonnumre.
Eksempelvis er det muligt at tilpasse systemet således, at når folk ringer ind på en medarbejders lokalnummer, direkte nummer eller mobil nummer, så vil både hans bordtelefon og mobiltelefon ringe. Hvis den ene telefon optaget, så vil de alle naturligvis melde optaget

Hvad koster FlexFone så?
Mindre end man skulle tro, og samtidig er der mange penge at spare! Løsningen baserer sig på mobil og IP-telefoni. Det betyder at der ikke længere er behov for at have dyre ISDN (fastnet) løsninger. Du skal kun betale for det du bruger og Flexfone vil i alle henseender arbejde med gennemsigtige og gennemskuelige priser - dyre abonnementer og gebyrer er noget, som vi har taget lang afstand til.

For at sikre at løsningen bliver specifikt tilpasset til netop din virksomheds behov, har vi valgt at afsætte Flexfone igennem en lang række forhandlere over hele landet. Vi kan garantere, at de alle kan tilbyde yderst konkurrencedygtige priser og samtidig afdække ethvert behov du og din virksomhed står med.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov.