STYR PÅ ØKONOMI, LAGER, LOGISTIK OG PROJEKT

 

Moderniser din virksomheds økonomistyring med Uniconta, det komplette 100% cloudbaserede økonomisystem

 

Uniconta er Erik Damgaards nye, lynhurtige cloudbaserede økonomisystem, som understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt.  Erik Damgaard har udviklet økonomisystemer siden 1983. Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.

 

Et økonomisystem med alt hvad du behøver

Resultatet er et intuitivt økonomisystem, der opfylder alle behov indenfor bogholderi, logistik og projekt. De enkle, men kraftfulde, funktioner giver et komplet overblik over virksomhedsøkonomien og kan hjælpe med at gøre virksomheden mere effektiv og rentabel.

 

Så uanset om du er kunde, revisor eller bogholder, giver Uniconta dig mulighed for at drive din virksomhed effektivt, og levere en helstøbt service over for dine kunder.

 

     •  Håndtér din økonomistyring, logistik og projekter

     •  Opret egne felter og kartoteker

     •  Tilpas skærmbilleder, flere åbne skærmbilleder

     •  Generer og download egne rapporter

     •  Upload og vedhæft elektroniske dokumenter og bilag i alle formater

     •  Nem søgning på alle data

     •  Værktøj til integration med andre programmer

 

Din egen løsning - også i skyen

 

Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø i skyen.

 

Uniconta virker som et almindeligt program, ved at være installeret lokalt, mens dine data gemmes i skyen. I forhold til browserbaserede programmer som f.eks. e-conomic, giver dette en væsentlig bedre performance samt mulighed for udvikling og tilretninger.

 

Uniconta kan afvikles på alle mobile enheder, Mac, PC og Windows servere.

Samtlige funktioner og data i Uniconta, kan tilgåes via API'et.

 

Selvom det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

 

Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse.

 

Derfor kan kunderne nyde godt af de tillægs- og integrationsløsninger, som vores partnere tilbyder til Uniconta. Det er nemlig vores princip, at vi udvikler en standard økonomiløsning, for det er vi gode til. Så lader vi det være op til vores partnere og samarbejdspartnere, at tilbyde løsninger rundt omkring Uniconta, der er tilpasset til enkelte brancher, funktionsområder og specialløsninger

 

Konvertering
Der er lavet et gratis konverteringsværkstøj til Uniconta, der sørger for nem og sikker overførsel af dine data fra f.eks. e-conomic eller Dynamics C5.
Du får overført både dine stamdata samt alle dine transaktioner i følgende moduler: Finans, debitor og kreditor (der arbejdes på en konvertering af lager og faktura).Revisoradgang / Regnskabsservice
Som revisor eller bogholder, kan du få Univisor adgang.
Du får online adgang til dine klienters bogholderi, hvorved du både kan spare tid og ressourcer.
Dine klienter kan sende deres bilag elektronisk direkte til Uniconta.